Meer dan belastingadviseurs en consultants

Diensten

Het dienstenpakket van Louwers Advies bestaat uit drie diensten.

Bedrijfseconomische begeleiding

Bedrijfs- en fiscaal econoom drs. Jan Louwers is gespecialiseerd in begeleiding van ondernemers. Bijvoorbeeld als ondersteuner bij turnaround management, klankbord bij dagelijks ondernemen of adviseur bij bedrijfskundige kwesties. Gebaseerd op 30 jaar praktijkervaring in het mkb. Jan is ook een echte ondernemer voor ondernemers. Altijd to the point, vanuit een verfrissende kijk op ondernemen, waarbij het resultaat voorop staat. Jan is daarbij ook belastingadviseur.

Fiscaal advies

Fiscaal econoom Linda Barendregt is een ervaren belastingadviseur die de spil vormt in de belastingadviespraktijk. De deskundigheid is volledig afgestemd op de belastingproblematiek in het mkb. Kenmerkend is Linda’s inlevingsvermogen om de kern van de vraag helder te krijgen. Doeltreffend maatwerk is bij haar daarom standaard. Als extra specialisme is ze tevens thuis in pensioenkwesties.

Jaarlijks werk

Bedrijfseconoom Margreet Plugge met AA accountantsopleiding staat voor het jaarlijkse werk, zoals jaarrekeningen, belastingaangiften en overige financiële services. Een dienstverlenende aanpak en een deskundig advies gaan bij haar gelijk op. Vanuit haar achtergrond is Margreet  bij uitstek in staat ondernemers met raad en daad van dienst te zijn. Gecombineerd met een echte vertrouwensrol.

Vrijblijvende kennismaking
Wilt u meer weten over onze diensten en werkwijze? Neem gerust contact met ons. We vertellen u graag vrijblijvend meer over wat Louwers Advies voor u en/of uw onderneming kan betekenen. Bel (079-3429942) of stuur een mail naar een van onze medewerkers.